Mensenrechtenwandeling 1 april 2023

STA VOOR MENSENRECHTEN, LOOP MET AMNESTY!

Op zaterdag 1 april 2023 vraagt Amnesty Gouda brede aandacht voor de mensenrechten. Dit doen we vanaf 12 uur vanuit onze kraam, op de hoek Kleiweg-Blauwstraat-Turfmarkt. Die middag is de aftrap van onze mensenrechtenwandeling.

Wij nodigen iedereen uit om deze nieuwe stadswandeling met ons mee te lopen.

Tijdens de wandeling staan vrijheid en mensenrechten, van toen tot nu, centraal. Er wordt stilgestaan bij de mooiste, historische plekjes en ook Gouda’s grote denkers van toen komen aan bod.

Wethouder de heer Michel Klijmij – Van der Laan laat zien dat ook de Goudse politiek vrijheid belangrijk vindt. Hij zal samen met Amnesty en iedereen die mee wil lopen de wandeling maken.

Iedereen die mensenrechten belangrijk vindt, Amnesty een warm hart toedraagt, of gewoon de mooiste geheimen van Gouda wil ontdekken, wordt opgeroepen om onze stadswandeling te ondersteunen door mee te lopen.

Kom dus naar de start van de wandeling op de hoek Kleiweg-Blauwstraat-Turfmarkt, zaterdag 1 april 2023 om 12 uur!

Ook kunnen er de hele middag  brieven geschreven worden. Dit kan bij onze kraam op de hoek Kleiweg-Blauwstraat-Turfmarkt of in het Huis van de Stad. Zo vragen we aandacht voor hen voor wie mensenrechten niet vanzelfsprekend zijn. Maak dus gebruik van jouw recht om te gaan en staan waar je wilt.

Om vrijelijk aandacht te vragen voor mensenrechten zonder angst voor vervolging.

Laat zien waar je voor staat!

Bezoek onze kraam om bij een kopje koffie of thee brieven te schrijven,  lid te worden van Amnesty of gewoon te genieten van een prachtige wandeling in onze mooie kaarsenstad.

Zien we u ook op 1 april 2023?