Bedek je mond, niet je mening

Word lid van Amnesty en ontvang gratis mondkapje

Onlangs zagen we ook in Nederland hoe belangrijk toegang tot betrouwbare informatie is voor een vrije samenleving. Gelukkig kunnen wij beschikken over die toegang. Iedereen heeft recht op betrouwbare informatie. Daarom is het vrije woord voor journalisten en verdedigers van mensenrechten cruciaal voor een vrije samenleving. Zij stellen onrecht aan de kaak en verdedigen zo de rechtsstaat. Helaas zijn er regeringen die niet zitten te wachten op een kritische mening of verbieden ze berichten die onderdrukking en machtsmisbruik openbaren. Sinds onze oprichting strijden we voor de vrijlating van mensen die zich niet de mond laten snoeren.

Strijd met ons mee en laat ook zien dat je de vrijheid van meningsuiting belangrijk vindt! Word lid van Amnesty en ontvang gratis het mondkapje ‘Bedek je mond, niet je mening’.

Je bent al lid voor 15 euro per jaar. Je hoeft alleen het formulier in te vullen op Amnesty.nl. Je kunt altijd opzeggen.

Meer weten over wat het lidmaatschap inhoudt? Hier lees je er meer over.