Meld je aan als collectant

Amnesty Gouda is op zoek naar mensen die mee willen helpen met de collecte in onze stad. Van 11 t/m 17 maart 2018 gaan er namelijk weer vele collectanten de straat op om geld op te halen voor Amnesty. Help jij ook mee?

Blij met elk uurtje

Amnesty is blij met elk uurtje dat je collecteert. Sommige mensen gaan een paar avonden de huizen langs, anderen een paar uurtjes overdag. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang je wilt collecteren. Alle beetjes helpen.

Als je je aanmeldt

Onze collectemedewerker neemt na je aanmelding op tijd contact met je op. Samen bespreek je hoe het collecteren in zijn werk gaat, wanneer de collectebus, het legitimatiebewijs en andere materialen worden gebracht en spreek je af waar en wanneer je gaat collecteren.

Aanmelden

Wil je ook meehelpen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Aanmelden