“Vluchteling in Gouda”

Vluchteling in Gouda, zaterdag 29 oktober 2016

Op zaterdag 29 oktober organiseert de Raad van Kerken een ontmoetingsdag in Gouda-Noord. Aanleiding is de verwachte komst van veel vluchtelingen naar Gouda. Centraal staat wat de komst van vluchtelingen doet met ons in Gouda en wat het is om als vluchteling in Gouda terecht te komen.

Amnesty Gouda is deze dag ook aanwezig en zal aan de hand van activiteiten meer inzicht geven in het leven van een vluchteling. De ontmoetingsdag is op zaterdag 29 oktober 2016 (11 tot 16 uur) in en bij de H.-Josephkerk aan het Aalberseplein in Gouda-Noord.

Met gesprek en discussie in groepjes, met muziek en dans, met wat te eten en te drinken, met informatie en boeken, met creatieve workshops en met plekken voor persoonlijke ontmoeting en een goed gesprek.

Meer informatie op de site van De Veste (download).